Dromen aan Zee

Bijzondere overnachtingen

Logo Vuurtoren van Harlingen Vuurtoren   Logo-Reddingsboot-Harlingen Reddingsboot   Logo-Havenkraant-Harlingen Havenkraan  

Reserveren

Klik op een datum in de agenda om een optie te nemen op een bijzondere overnachting in de Reddingsboot van Harlingen. U ontvangt dan, na het invullen en versturen van het formulier, een ontvangstbevestiging van uw aanvraag. Dit is nog geen bevestiging van uw boeking, deze verwerken wij namelijk handmatig. Wanneer wij akkoord gaan met uw aanvraag, ontvangt u van ons een bevestiging met alle relevante informatie en zetten wij de optie om in een definitieve boeking.

De Reddingsboot is alleen beschikbaar vanaf april t/m oktober.

 

 
Voorbeeld-Google-Maps-kaart

Sandra & Gerrit

“Wat een geweldig leuke ervaring! Slapen aan boord van deze prachtige boot is een unieke belevenis.”

Gerard en Alie

“ De champagne staat al klaar. Dat onze kinderen weten wat apart is, blijkt wel.”

Sjouke en Anneke

“Een uitzonderlijk idee een reddingsboot om te bouwen tot hotel; voorzien van alle luxe apparatuur; zelfs met een heel mooi bad!”

Marco en Marianne

“We hebben erg genoten. Gisteren met heel mooi weer gevaren met schipper Willem. Erg gaaf om zelf zo? een groot stuk te mogen varen”

Marco & Eliana

“Wat een mooie ervaring, ik voel me echt een zee-vrouw. Geweldig dat varen, tof dat we dat zelf mochten doen. Perfect ontbijt met ovenverse producten, geweldig!”

Harold en Joyce

“Heerlijk in bad geweest, lekker geslapen en geweldig ontbeten. Snel schoon schip maken nu, het was super”

Ingrid en Tom

“Het totale arrangement heeft onze stoutste verwachtingen overtroffen! We hopen nog eens terug te kunnen komen.”

Petra & Jessica

“De verzorging was prima, het ontbijt zeer luxe en de gastvrouw ontzettend aardig.”

Miriam en Peter

“Het is niet alleen maar een schitterend omhulsel maar ook een krachtige boot die nog steeds in staat is de wereldzee├źn te bevaren.”

Jacques en Annemieke

“Het was fantastisch varen op de Waddenzee, omringd door grote stern, aalscholver en eidereenden. In de avond wandelen door Harlingen en heerlijk gegeten,”

Lilla marras vaartocht