Dromen aan Zee

Bijzondere overnachtingen

Logo Vuurtoren van Harlingen Vuurtoren   Logo-Reddingsboot-Harlingen Reddingsboot   Logo-Havenkraant-Harlingen Havenkraan  

Reserveren

Klik op een datum in de agenda om een optie te nemen op een bijzondere overnachting in de reddingsboot van Harlingen. U ontvangt vervolgens van ons een bericht van ontvangst van uw aanvraag via de mail. Wanneer wij akkoord gaan met uw aanvraag, ontvang u van ons een  bevestiging met alle relevante informatie en zetten wij de optie om in een definitieve boeking.

 
Voorbeeld-Google-Maps-kaart

Sandra & Gerrit

“Wat een geweldig leuke ervaring! Slapen aan boord van deze prachtige boot is een unieke belevenis.”

Marco en Marianne

“We hebben erg genoten. Gisteren met heel mooi weer gevaren met schipper Willem. Erg gaaf om zelf zo? een groot stuk te mogen varen”

Jacques en Annemieke

“Het was fantastisch varen op de Waddenzee, omringd door grote stern, aalscholver en eidereenden. In de avond wandelen door Harlingen en heerlijk gegeten,”

Miriam en Peter

“Het is niet alleen maar een schitterend omhulsel maar ook een krachtige boot die nog steeds in staat is de wereldzee├źn te bevaren.”

Sjouke en Anneke

“Een uitzonderlijk idee een reddingsboot om te bouwen tot hotel; voorzien van alle luxe apparatuur; zelfs met een heel mooi bad!”

Ingrid en Tom

“Het totale arrangement heeft onze stoutste verwachtingen overtroffen! We hopen nog eens terug te kunnen komen.”

Marco & Eliana

“Wat een mooie ervaring, ik voel me echt een zee-vrouw. Geweldig dat varen, tof dat we dat zelf mochten doen. Perfect ontbijt met ovenverse producten, geweldig!”

Gerard en Alie

“ De champagne staat al klaar. Dat onze kinderen weten wat apart is, blijkt wel.”

Petra & Jessica

“De verzorging was prima, het ontbijt zeer luxe en de gastvrouw ontzettend aardig.”

Harold en Joyce

“Heerlijk in bad geweest, lekker geslapen en geweldig ontbeten. Snel schoon schip maken nu, het was super”

Lilla marras vaartocht